Sekretariát: +421 2 572 04 501 English

Slovensko – Rakúsko 2023

Slovensko – Rakúsko 2023
Verejná výzva na podávanie žiadostí na riešenie spoločných projektov podporujúcich spoluprácu medzi organizáciami v Slovenskej republike a v Rakúskej republike

Agentúra na podporu výskumu a vývoja v súlade so zákonom č. 172/2005 Z. z. o organizácii štátnej podpory výskumu a vývoja a doplnení zákona č. 575/2001 Z. z. o organizácii činnosti vlády a organizácii ústrednej štátnej správy v znení neskorších predpisov a v súlade s Dohodou medzi vládami Slovenskej republiky a Rakúskej republiky o vedecko-technickej spolupráci, podpísanej 18. februára 2004 vo Viedni vyhlasuje verejnú výzvu na podávanie žiadostí na riešenie spoločných projektov podporujúcich spoluprácu medzi organizáciami v Slovenskej republike a v Rakúskej republike.

Dátum vyhlásenia výzvy je 09. 10. 2023, dátum ukončenia výzvy je 11. 12. 2023.

Rakúske znenie výzvy

Upozorňujeme na zmenu, kedy je žiadateľ povinný dodržať stanovený maximálny rozsah 10 strán v časti žiadosti F (vecný zámer).

Podklady k výzve


Žiadosť časť A – E 
sa podáva cez elektronický systém na podávanie žiadostí.


Žiadosť časť F žiadosti – Vecný zámer projektu bude 
k dispozícií v elektronickom systéme pri podávaní žiadosti v záložke „Povinné prílohy“.


Informatívne dokumenty

Otázky žiadateľov k výzve

O informácie súvisiace s výzvou a podaním žiadosti cez elektronický systém na podávanie žiadostí na riešenie projektov môžete požiadať vyplnením kontaktného formulára.
Odpovede sú zasielané v poradí v akom boli otázky doručené prostredníctvom kontaktného formulára. Agentúra odpovedá na otázky doručené najneskôr do 2 pracovných dní pred dátumom a časom uzavretia výzvy.